En välskött förening!

Skinande rena allmänna ytor och lokaler.

Hej bovärd eller bostadsrättförening!

Vi har kunskap inom det mesta

Välkommen till DI-MAS ett familjeföretag med lång erfarenhet av städning, golvvård och fastighetsservice för hem, kontor och fastigheter. Affärsidén och filosofin har alltid varit att erbjuda miljömedvetna tjänster med högsta kvalitet och samtidigt bibehålla en personlig och långsiktig kontakt med kunderna. Med rötter från Grekland har jag infört det familjära, lättsamma och alltid sociala sättet att behandla våra kunder på.  Vi tummar aldrig på kvaliteten på de tjänster företaget erbjuder och kan med mer än 30 år i branschen säga att vi vet vad vi gör och vi gör det bra. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med det du önskar.

Vänliga hälsningar

Jimmy - VD

Just nu erbjuder vi gratis städpaket för nya kunder!

Våra Tjänster

Bostadsrättsföreningar

Vi hjälper Bostadsrättsföreningar i hela Stor-Stockholm med trappstäd, fastighetsskötsel och teknisk förvaltning. Med lång erfaranhet och goda referenser  ser  vi helt till att din förening får bästa tänkbara service utan krångel.

Våra Tjänster

Fastighetsservice

Fastighetsservice är ett stort begrepp och ofta med många olika tjänster som efterfrågas. Med städtjänster i grunden är det enkelt för oss att ge alla typer av fastighetsservice. Vi skräddarsyr våra tjänster inom fastighetsservice. Det är ert behov som fastighetsägare eller bostadsrättsförening som avgör vad vi ska erbjuda. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi erbjuder också...

Trapp & Golvsvård

Läs mer om vad vi kan göra för ditt golv eller föreningens trappor.

Företagsstädning

Läs mer om vad vi kan göra för ditt kontor och företag.

Mer tid över med DI-MAS

Vi är experter på städning och service för hem, kontor och fastigheter. Kontakta oss för vidare hjälp eller estimera vad det skulle kosta direkt här på webben så kommer vi ut på ett besök.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du är nyfiken på våra tjänster eller har några funderingar. Vi ger gärna en prisbild till dig vad en flyttstädning eller vad ett avtal med återkommande jobb kan kosta. Tveka inte att maila eller ringa oss. Vänligen, Di-mas.

E-post

info@di-mas.se

Telefon

08 - 642 60 50

Öppettider

Mån – Fre 08:00 – 16:00