Fint på jobbet!

- vi får dina anställda att trivas

Hej företagare!

Vi har kunskap inom det mesta

Välkommen till DI-MAS ett familjeföretag med lång erfarenhet av städning, golvvård och fastighetsservice för hem, kontor och fastigheter. Affärsidén och filosofin har alltid varit att erbjuda miljömedvetna tjänster med högsta kvalitet och samtidigt bibehålla en personlig och långsiktig kontakt med kunderna. Med rötter från Grekland har jag infört det familjära, lättsamma och alltid sociala sättet att behandla våra kunder på.  Vi tummar aldrig på kvaliteten på de tjänster företaget erbjuder och kan med mer än 30 år i branschen säga att vi vet vad vi gör och vi gör det bra. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare med det du önskar.

Vänliga hälsningar

Dimitrios Jimmy Kirgiopoulos - VD

Just nu erbjuder vi gratis städpaket för nya kunder!

Våra Tjänster

Lokalvård & kontorsstädning

Har ni fullt upp på jobbet? Ett städschema som aldrig efterföljs? Vi kan förstå det, låt oss vara er hjälpande hand när det kommer till kontorsservice & Städning. Vi hjälper både små och medelstora företag med städning och kontorsservice.  Vårt jobb är att se till att ni kan göra ert jobb.

Våra Tjänster

Vi utför byggstädning i hela Storstockholm och har lång erfarenhet. Grovstädning, finstädning eller slutstädning, vi ser till att förutsättningarna  för ett säkert bygge finns. 

När byggnationen är klar tar DI-MAS också inflyttningsstädningen om ni önskar detta.

Kontakta oss för offert.

Våra Tjänster

Butik

En ren och fräsch butik är viktig och bra sätt för att ge rätt första intryck. För en butik som vill öka sin omsättning måste man se till helheten, det ska vara fräscht i lokalen. Vikten av att det känns nystädat utan dammlager eller annan smuts som förstör kundens intryck av butiken är viktigt för oss. Kontakta oss för mer information eller offert.

Våra Tjänster

Har du stora skyltfönster som kunderna ser? Då tror vi att det är lika viktigt för dig, som det är för oss att dessa är skinande rena 365 dagar om året.  

Vi hjälper även till att tvätta vanliga fönster på kontor, skolor och i trapphus. Vänligen kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Förskola och skola

Förskola

DI-MAS har lång erfarenhet av förskolestädning.

Vi är måna om att städningen motsvarar de högt ställda krav som verksamheten kräver.

Med många barn på ett ställe är hygienen kritisk. Vi använder alltid miljövänliga produkter för att hålla städkvaliteten på en hög nivå.

Rena lokaler hindrar onödig smittspridning. Behövs speciella akuta åtgärder när något inträffat finns vi alltid redo.

Vi håller oss till de riktlinjer och önskemål som finns på er förskola och vi är alltid mottagliga för respektive skolas egna önskemål så att för att alla ska må bra, det är våra barn det handlar om.

Skola

På samma sätt som förskolestädning ligger oss varmt om hjärtat är det samma sak med skolstädning.

När barnen blivit lite äldre är upplägget snarlikt men lokalerna är oftast mer anpassade för verksamheten med äldre barn och ungdomar.

Städningen och trivseln är lika viktig även om toaletterna oftast är större och fler och otroligt viktig att hålla efter så att inte ungdomarna är tveksamma till att besöka toaletterna.

Det är viktigt att skolan är välstädad och DI-MAS bidrar till en ökad trivsel.

Vi har duktig och flexibel personal och våra arbetsledare gör kontinuerliga besök för att vara nåbar för önskemål men också för att se till att våra högt ställda krav håller hela vägen.

Mer tid över med DI-MAS

Vi är experter på städning och service av kontor och fastigheter. Låt oss ta hand om det vi kan bäst så du och ditt företag kan fokusera på det ni kan bäst.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du är nyfiken på våra tjänster eller har några funderingar. Vi ger gärna en prisbild till dig vad en flyttstädning eller vad ett avtal med återkommande jobb kan kosta. Tveka inte att maila eller ringa oss. Vänligen, Di-mas.

E-post

info@di-mas.se

Telefon

08 - 642 60 50

Öppettider

Mån – Fre 08:00 – 16:00