Renare hemma!

Vardagslyx - att uppleva glädjen av att komma in till ett rent och fint hem, utan ansträngning.

Hemstädning för alla behov!

Vi har kunskap inom det mesta

De flesta tycker att det är skönt att komma hem och känna den härliga doften av ett nystädat hem! Gör som så många andra och köp tjänsten från oss!

Känn tryggheten att personal med lång erfarenhet och stor yrkesvana städar i ert hem. Vi har Nöjd Kund Garanti! Det är en trygghet för er som kund och en självklarhet för oss att vår service alltid ska uppfylla era förväntningar och våra högt ställda krav på oss själva. Vi har väldigt nöjda kunder och en långlivad kundrelation.

Hemstädning ingår i RUT-avdraget. Vi sköter om hela handläggningen mot skatteverket och drar av 50 % av arbetskostnaden på fakturan åt dig.

Just nu erbjuder vi gratis städpaket för nya kunder!

Våra Tjänster

Storstädning

Precis som rubriken antyder görs en betydligt grundligare städning än en veckostädning eller vad som normalt sett städas dagligen eller veckovis. Hemmiljön eller arbetsmiljön är lika viktig – alla mår bra av en sund miljö. Vi erbjuder storstädning för enstaka tillfällen eller som abonnemang då det sker regelbundet.

Våra Tjänster

Låt oss städa ditt hem varje vecka. Som privatperson kan du nyttja RUT-avdraget för storstädning, vi sköter om hela handläggningen mot skatteverket och drar av 50 % av arbetskostnaden på fakturan.

Våra Tjänster

Flyttstädning

När beslutet är taget och flytten till drömhuset har blivit verklighet, då är det extra skönt att lämna flyttstädningen till ett företag som tar fullt städansvar. Flyttstädning är idag en vanlig tjänst för privatpersoner!

Vi ser till att hemmet som lämnas blir korrekt städat enligt fastställda rutiner så att ni kan lägga fokuset på det nya boendet.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du är nyfiken på våra tjänster eller har några funderingar. Vi ger gärna en prisbild till dig vad en flyttstädning eller vad ett avtal med återkommande jobb kan kosta. Tveka inte att maila eller ringa oss. Vänligen, Di-mas.

E-post

info@di-mas.se

Telefon

08 - 642 60 50

Öppettider

Mån – Fre 08:00 – 16:00